Studier – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Mad og drikke > Studier

Studier i

Mad, drikke og tobak i det 19. århundrede

 

Aftalte artikler:

Peter Scholliers: Nyere tendenser i international fødevarehistorie.

Anita Kildebæk Nielsen: Lægelige råd om korrekt ernæring i 1800-tallet

Christina Ax: Kartofler som folkeføde.

Christina Ax: Madkultur i fiskersamfund.

Martin Bork: Madens genstande 1750-1850.

Signe Mellemgaard: Diætetisten J. C. Tode

Maria Rytter: Rumfordsuppe.

Else-Marie Boyhus: En middag hos admiral Holsten i 1840.

Lykke Petersen: Lægeforeningens Boliger.

Svend Overgaard: Kampen om den brune sovs.

Bettina B. Blæsild: Emne ikke fastlagt.

Bjarne Stoklund: Madkultur på Læsø.

Maria Thode Jensen: Chokolade i 1800-tallets Danmark.

Carol Gold: Nye generationer af kogebøger.

Caroline Nyvang: Kogebogsvejledning.

Ole Hyldtoft: Kilder til mad, drikke og tobak i det 19. århundrede.

Kogebøger på Det kgl. Bibliotek og Nationalmuseet.

Litteratur.


Andre artikler vil komme til. Interesserede, som har lyst til at bidrage med en artikel inden for emnekredsen, er meget velkomne til at henvende sig til pro­jektet